fbpx

Dinah Rodrigues v České republice

Dinah Rodrigues, brazilská psycholožka a jogínka, navštívila v lednu 2024 Českou republiku.

 

V rámci své návštěvy uspořádala přednášku o své nové sestavě pro imunitní systém a také intenzivní víkendové setkání pro certifikované lektorky hormonální jógy. Jsem moc ráda, že jsem se mohla tohoto setkání, jako jedna z mála lektorek působících v ČR, zúčastnit. Dinah nám předala své nejnovější poznatky, znovu s námi prošla každý detail své unikátní sestavy, představila nám novou sestavu hormonální jógy pro imunitní systém a nabila nás svou neuvěřitelnou energií.

 

Dinah a hormonální jógová terapie pro ženy

Dinah je výjimečná, 96letá, vitální žena. Dodnes cvičí, nebere žádné léky a užívá si života.

Před 30lety, ve spolupráci s největšími indickými jogíny, lékaři západní medicíny a fyzioterapeuty, vymyslela revoluční sestavu hormonální jógy pro ženy.

Díky této ženě a její metodě si desetitisíce žen na celém světě užívá života bez ženských problémů, které je trápily.

Díky této ženě a její metodě, ženy, které byly západní medicínou označené za „neplodné“, přivedly na svět zdravá miminka.

Díky této ženě tisíce žen na celém světě prožilo období menopauzy bez jakýchkoliv problémů.

Díky Dinah je nepočítaně žen, které přirozeně menstruují, ovulují atd.

 

Hormonální jógová terapie pro imunitní systém

Jako další vymyslela sestavu hormonální jógové terapie pro muže. Tato sestava navrací mužům energii, sílu, chuť do života a nepopsatelně mění jejich intimní život.

Další sestavou je hormonální jógová terapie pro diabetiky, která podporuje správnou funkci slinivky, sleziny, jater, štítné žlázy nadledvinek a hypofýzy.

A nyní přichází Dinah s úplně novou sestavou, tentokrát pro imunitní systém. Tato sestava přichází v době, kdy mnoho lidí řeší následky virových onemocnění, alergie, astma, autoimunitní onemocnění.

V současné době (březen 2024) dokončuji lektorský kurz hormonální jógové terapie pro imunitní systém. Jako jedna z prvních lektorek na světě. Na začátku léta 2024 vypíši první kurzy pro veřejnost.

Dinah Rodrigues v České republice - Hormonální jóga - Šárka Houšková